GIJ dé ijzerwaren speciaalzaak

Over ons: wij van GIJ

De Gelderse IJzerhandel Velp

De Gelderse IJzerhandel Velp is al sinds jaar en dag dé ijzerwaren speciaalzaak in het hart van Velp. Een trotse vakwinkel die kwaliteit levert. In onze winkel aan de Hoofdstraat 200 in Velp kunt u terecht voor vakkundig advies en een ruim assortiment kwaliteitsproducten: van ijzerwaren tot gereedschap en bouwmaterialen. Kortom: alles voor uw klussen in en om het huis.

 

Betrouwbare service

Wij van GIJ zijn trots op onze medewerkers. Onze medewerkers zijn vakmensen die u graag van gedegen en ouderwets goed advies voorzien. Onze medewerkers zijn vakmensen en graag aanbevelen over kwaliteitsproducten die wij zelf ook gebruiken. Samen hebben we een flinke staat van dienst als het gaat om klussen. Ervaring leert onderdompeling. Daarom staan ​​we voor u klaar. En helpen we u graag. Behalve vakmensen zijn we beveiligingsexperts die werken volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Geschiedenis

De Gelderse IJzerhandel, kortweg de GIJ, is een echt familiebedrijf dat inmiddels een begrip is in de regio. GIJ is opgericht in Velp, maar heeft inmiddels haar naam ook gevestigd in Oosterbeek en Wageningen. De winkels worden geleid door de 2e generatie Frijlink die het ijzerwaren-vak met de paplepel ingegoten gekregen. Nu zijn zij al jaren lang het gezicht van de GIJ Velp, Oosterbeek en Wageningen.

GIJ VELP

Contact

Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt over onze producten, veilig wonen of specifieke ijzerwaren. Of loop gewoon even binnen. We helpen u graag.

Telefoon: 026 361 89 95

Klanten over GIJ Velp:

“Sleutelkluisje voor thuiszorg snel en vakkundig gemonteerd.”

– De heer Heitink

 “Perfecte service en een breed leveringsassortiment tegen concurrerende prijzen.”

– De heer Molle

“Zeer snel en goed geholpen na inbraak op klaarlichte dag.”

– Familie Vermeulen

Merken bij GIJ